Papír alapú üdvözletek / nem sms


Felejtse el az sms-ben küldött karácsonyi üdvözleteket. Lepje meg ismerőseit szép képeslappal.


Már ön is elfelejtette milyen az, amikor valakinek karácsonyi üdvözletet küld? És most a valódi papír alapú képeslapra gondolunk. Íme néhány érv a karácsonyi képeslapok mellett.


Az sms-ben küldött karácsonyi üdvözlet

A mobiltelefonok megjelenése és az sms küldése kiszorította a klasszikus papír alapú képeslapokat. Egyszerűbbnek tűnt az sms küldése karácsonyra vagy szilveszterre. Némelyek viccesek, míg mások komolyak....kinek-kinek az ízlése szerint. Ma már olyan időket élünk, amikor az ilyen típusú sms-ek nem okoznak nagy meglepetést, mivel gyakran ismétlődnek a már előző években is elcsépelt szövegek.

Néha érdemes elgondolkodni az sms árán is, hacsak nem használunk valamilyen kedvező csomagot. Gyakorta e-mailben kapunk karácsonyi, újévi üdvözletet ami szintén nem személyre szóló. A szociális hálón egy képhez megjelölt 40 ismerős is inkább csak a levelezőnkre érkező SPAM számát növeli.


Hogy is volt valamikor

Emlékszik még arra az időre amikor még az iskolapadban ülve készítettük a karácsonyi képeslapot? Ollózás, kivágás, ragasztás...de meglett az eredménye! Az Ön gyerekei idén fognak ilyet készíteni az iskolában? Esetleg segíthetünk? Ön is elkészítheti saját képeslapját, segítség gyanánt tekintse meg az előző cikket.

Persze nem mindenkinek van ideje ilyesmivel bíbelődni, nekik azt javasoljuk rendeljék meg az általunk kínált képeslapokat. Kellemes változás lesz melyet értékelni fognak, barátai, ismerősei, kollégái. A nagyobb mennyiség sem akadály, különösebb probléma nélkül el tudunk készíteni akár 500 db.-ot is. Ismét divatját éli a karácsonyi képeslap küldés.


Tekintsen be a karácsonyi képeslapok világába.

Lepje meg ismerőseit pld. kékes színű képeslappal, melyet kézzel ragasztott Swarovsky kristályok díszítenek.
kartki bożonarodzeniowe
Ha valami még érdekesebbre vágyik, akkor javasolnánk a 3D efektussal bíró képeslapunkat. Ez a hatást a lézeres kivágásnak köszönhető. A képeslap eleganciáját a fehér háttérben hóhullást ábrázoló grafika adja meg.
kartki noworoczne
Kellemesen zöld színű a luxus kategóriájába tartozó , részleteiben gazdagon kidolgozott képeslap amely minden szemet megnyugtat.
kartki bożonarodzeniowe
Tekintse meg további termékeinket is és írja meg nekünk melyik képeslapunk nyerte el a tetszését. Választásást ingyenes mintákkal küldésével is segíteni tudjuk.

Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:
21.05.2016 - 08:54 That's an expert ans - Chynna
That's an expert answer to an inirtesteng question http://hpbngzhqd.com [url=http://xzfsmzt.com]xzfsmzt[/url] [link=http://dcalsx.com]dcalsx[/link]
Reagálni
20.05.2016 - 14:37 Free knowledge like - Ruvell
Free knowledge like this doesn't just help, it promote <a href="http://mlayapznju.com">demacrocy.</a> Thank you.
Reagálni
19.05.2016 - 02:56 I'm awestruck! H - Buffee
I&#39;m awestruck! How did you even come up with such an idea? A DIY brick wall! It creates such a nyc loft feel, the modern spotlights has to be the best touch. Can&#39;t wait to see future &#p9t3hotoshoo;s&#39; in front of that wall! http://cgsvvuh.com [url=http://kjydhgzv.com]kjydhgzv[/url] [link=http://njuvcoxqkp.com]njuvcoxqkp[/link]
Reagálni
18.05.2016 - 20:05 The structure for th - Hines
The structure for the web site is a tad off in Epiphany. <a href="http://jonqhusoe.com">Neeelthvress</a> I like your web site. I may need to use a normal web browser just to enjoy it.
Reagálni
18.05.2016 - 06:09 Heck of a job there, - Crissy
Heck of a job there, it abosultely helps me out.
Reagálni

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.