Betű színe


A karácsonyi képeslapok rendelésekor a nyomtatás színe szabadon választható. Különböző színeket kínálunk, melyeket 3 csoportba soroltunk.

1. Színes nyomtatás
Elterjedt és közedvelt nyomtatási eljárás . Főleg a világosabb színű hátterekre, több színből álló céges logók nyomtatásához ajánljuk. Szintén hasznos eljárás, ha a logót alkotó színeknél ismerjük az egyes színek színkódját az ugyn. PANTONE színskála alapján. Figyelembe kell venni azt is, hogy a papír színe befolyásolhatja a végeredményt. Ezzel a módszerrel gyakran nyomtatjuk a kártyás típusú termékeinket mint pld. a 625 vagy a 620 jelölésűt, illetve a 617 és 627 képeslapok betétlapjait.
(A nyomtatást az S betű jelöli)2. Termofóliás nyomtatás
A cégünknél legtöbbet alkalmazott eljárás. Ez az a módszer, melynek segítségével utánozni tudjuk az arany csillogását még a legvékonyabb vonalak, de akár a nagyobb felületek esetén is. Nyomtatáskor különböző színű fóliákat tudunk használni. Az arany mellett a másik nagy kedvenc az ezüst. Ezzel az eljárással készítjük pld. a 632 vagy a 610 számú termékeinket. Kínálatunkban a már említett színek mellett megtalalálhatóak még a réz, acélkék, barna, mályva színek is.
(A nyomtatást az F betű jelöli)3. Termográfia
Rendkívül érdekes nyomtatási eljárás. A papírra szórt színes por hő hatására kidomborodik és 3D effektust kelt. Ezt a fajta eljárást T betűvel jelöltük. Maga a por lehet áttetsző mint pld. a 604 számú képeslapnál, de kínálatunkban több más szín is megtalálható. A színes porok csillogósak is lehetnek a hozzájuk adott csillámoktól. Pld. a 607 mintánál ez a csillogás jól látható.Minden egyes karácsonyi üdvözlet kollekciónkba kerülése előtt, hosszas gyártási próbafolyamatokon megy keresztül. Teszteljük a színek kombinációját, a nyomtatási eljárást. A fő hangsúlyt a papírra, valamint a nyomtatás színének összhangjára helyezzük. Csak ezen megmérettetések után döntjük el, hogy mely minták kerülnek vásárlóink színe elé.
Kevésbé kreatív megendelőinknek ajánljuk, hogy válasszák az általunk javasolt nyomtatási színeket.Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.