Rendelési feltételek


A karácsonyi képeslapok kínálata minden évben új mintákkal bővül, melyeket az új trendek inspirálnak.Üres, szöveg nélküli vagy az általunk használt szabványszöveggel ellátott üdvözlőlapok esetén a minimális darabszám 30 db.
Egyedi szöveggel és/vagy logóval, aláírással, cégnévvel ellátott üdvözlőlapok rendelésénel a minimális darabszám 30 db/ fajtánként. Az üdvözlőlap alapárához egy egyszeri 12.000,- Ft nyomtatási díj is felszámolásra kerül.

Több színnel történő nyomtatásnál, vagy az üdvözlőlap egyéb oldalára való nyomtatásnál egyedi árat számítunk fel. A grafikai tervet mailben küldjük az árkalkulációval visszaigazolásra. A fedőlapra történő nyomtatás költségét az üdvözlőlap ára nem tartalmazza.


A megrendelés beérkezése után grafikai tervet küldünk, mely tartalmazza az árkalkulációt is. A nyomtatás csak a grafikai terv visszaigazolását követően kezdődik. Amennyiben 3-nál több korrektúra készül, akkor azok felára 3000,- Ft/ grafika.

Logót, aláírásokat vagy egyéb anyagot e-mailben CorelDraw- görbézve, Word, Excel, FotoPaint... formátumban kérjük elküldeni.

 A karácsonyi és újévi üdvözlőlapokat utánvéttel küldjük. Az átutalással- előreutalással történő fizetést a megrendelés leadásakor telefonon vagy írásban kell jelezni.

 

Mennyiségi kedvezmény 10% adható 1000 db feletti azonos típusú üdvözlőlap rendelése esetén. 2000 db feletti megrendelésnél a kedvezmény mértékéről, telefonon, vagy írásban adunk felvilágosítást.

Esetleges kérdések, kérések esetén állunk szíves rendelkezésükre.

 

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.