Eredeti dekorációk a karácsonyi képeslapokra.


Eredeti dekorációk a karácsonyi képeslapokra. Ihletet adunk.



Amennyiben a cégben dolgozó alkalmazottaknak, üzleti partnereinek szeretne képeslapot küldeni a legegyszerűbb megoldás elkészíttetni azt. Csupán találni kell egy céget, aki üdvözlőlapokat gyárt és megnézni kínálatukat. A cég kiválasztásakor a következőkre kell figyelni:

● több éves gyakorlat
● referenciák a vásárlóktól
● nyomtatási eljárások
●  kínálat


A Pamas cég www.karacsonyi-kepeslapok.hu élenjáró gyártója e termékeknek, melyek a legmodernebb technológiai eljárásokkal készülnek, mint pld. termográfiás, termofóliás nyomtatás, dombornyomás, digitális nyomtatás, lézeres kivágás…stb.
.

Lepje meg üzleti partnereit igazán egyedi és különleges üdvözlőlappal, melyet kézzel ragasztott kristályok díszítenek.

A krém színű, gyöngyházfényű papírnak köszönhetően ez a karácsonyi képeslap a luxus kategóriájába tartozik. A nyomtatás során használt fehér és réz színek kellemes összhangja jellemzi. Figyelmet érdemel a fehér termografikus nyomtatás, melynek során a nyomóformával először a motívumot alakítjuk ki a papíron, majd ezt fedjük be speciális porral, amit felhevítünk 500 fokra és így keletkeznek a kidomborodó struktúrák.


A képeslapon nem hiányozhat a karácsonyfa, melyet kézzel felragasztott Swarovsky kristályok díszítenek. Az egész motívumot csillogós arany porral szórtuk meg.

karacsonyi

Amennyiben Ön a fából készült dekorációk híve, kérem, tekintse meg a fából kivágott a képeslapra kézzel felragasztott hópelyhet.


karacsonyi

Ha szeretné meglepni szeretteit valami igazán egyedivel, erre is kínálunk megoldást-tippet, hogyan kell elkészíteni saját karácsonyi üdvözletet.


Egyszerű képeslapból alakítson ki egy 3D-s fenyőfa alakú ajándékot. Vágja ki, majd hajtsa félbe. Belülről ragasszon bele színes papírt. Helyezze alátétre, mint ha egy könyvet nyitna ki. A bal oldalára rajzoljon ceruzával 4 négyszöget egymás alá. Felülre a legkisebbet. Ollóval vágja ki a felső és alsó részeket. Amikor az üdvözletet kinyitja, a minták kiemelkednek a papírból, melyeket tovább díszíthet papírral, masnival, csillogós festékkel. Biztosan hatásos lesz a meglepetés!



Forrás: piterest
Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:
08.10.2015 - 15:38 s - szuper
Karacsonyi
Reagálni

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.