Naptárak


A karácsonyi üdvözletek mellé kiváló reklámajándék lehet akár üzleti partnerei vagy alkalmazottjai részére is a fényképes naptár. Egyszerű on-line szerkesztő program segítségével bármilyen grafikai elképzelését meg tudja valósítani. A naptárak értéke az egyediségükben rejlik.


A naptárakat többféle kivitelben kínáljuk. A 3 hónapos speditőr naptár csúsztatható ablakkal elengedhetetlen része minden egyes irodának. Praktikus, könnyen áttekinthető. Saját képekkel, logóval elkészítve egyedi jelleggel bír. További közkedvelt típus a falinaptár egyedi képekkel. Akár saját termékek prezentációjára is alkalmas.

A naptárak rendkívül keresett reklámtermékek, melyeket egyszerű program segítségével mindenki a saját elképzelése alapján alkothat meg.

Naptárak

Specializált oldalunkon a www.pamas-fotokonyv.hu elkészítheti egyedi naptárát saját céges illetve személyes fényképekkel.
Figyelmükbe ajánljuk a Fotóbögréket is, melyeket logóval és/vagy képekkel, fényképekkel
is meg lehet rendelni.
Megrendelését a reklám termékekre specializálódott oldalon teheti meg:
www.pamas-fotokonyv.hu/bogrek-on-line
Egyéb reklám termékekeink között pólókat is rendelhet logóval és/vagy egyedi képpel, fényképpel a www.pamas-fotokonyv.hu/polok-on-line oldalon.
Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezmény adható!
Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.