Tippek és trükkök


Üdvözletek és jókívánságok: néhány trükk, hogy még tökéletesebb legyen.

 

Karácsonyi képeslapSzeretné a rokonoknak, ismerősöknek küldött képeslapot még szebbé varázsolni? Nem kell hozzá sok. Van néhány ötletünk.


Csillagós karácsony

Ha egyhangúnak tűnik az üdvözlőlap élenkítse fel csillámokkal. Arany, ezüst, kék, zöld vagy legyen az akár piros is. A díszíteni kívánt felületet kenje be átlátszó ragasztóval, majd szórja be csillámokkal. Amelyek nem ragadnak meg a felületen szórja vagy fújja le. Használjon alakmintát a még érdekesebb formák elérése érdekében.


Díszítő masnik

A karácsonyi képeslapot akár masnival is díszíthetjük amit meg is vásárolhatunk, vagy mi saját magunk is megköthetünk. Tetszése szerint ragassza a masnit a képeslap sarkába. Elegánsan mutat a képeslapon átfűzött szalag, melynek a végét masnira kötjük.

Tekintse meg a következő masnis képeslapot kínálatunkból:


Hópelyhek

A karácsonyi képeslapokat hópehellyel is díszíthetjük. Vágjon ki papírból néhány kisebbet. 

Karácsonyi képeslap

Segítünk az elkészítésében, tekintse meg bemutató videónkat. A kész hópelyheket ragassza a képeslapra. Elegendő ha csak a közepétmegkenjük ragasztóval, így a szélek elállnak és még szebben mutatnak majd.
 

 

Pompás karácsonyi képeslapok a szakértőktől

A karácsonyi üdvözlőlap teljes tökéletességét lézer használatával érhetjük el. Az apró kivágásokra is képes lézeres kivágásokat otthon nem lehet megoldani. Erre csak azok a cégek képesek akik ilyen termékek gyártásával foglalkoznak.

Ez a képeslap is lézeres kivágással készült:



Bizonyára észrevették, hogy némelyik képeslapon a minták kiemelkednek a papírból. Ezt nyomóformák segítségével tudjuk elérni, melyek a papíron érdekes struktúrákat alkotnak.
Ezt az eljárást dombornyomásnak hívjuk. Ennek köszönhetően az üdvözlőlap még elegánsabban mutat.

Karácsonyi képeslap






A karácsony varázsa karácsonyi-kepeslapok.hu

Ha nem szeretne saját kezűleg bíbelődni használja ki szolgáltatásainkat karacsonyi-kepeslapok.hu. Gondoskodunk több száz képeslap gyártásáról az Ön igényei szerint. Csillogós díszek, kristályok, masnik.... ami csak szem szájnak ingere.



 
Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.