szerezzen örömet ügyfeleinek


Tudjuk mivel örvendeztetheti meg partnereit az új évben

Az a cég, aki szeretné köszönetét kifejezni partnerei felé, küld egy szép üdvözlőlapot. Önnek már van ötlete mit szeretne küldeni? Volna néhány tippünk az Ön számára.

Első helyen vannak azok a karácsonyi, újévi képeslapok melyekkel a következőket kívánhatjuk:

● önjük az eddköszigi együttműködést és a jövőbeni folytatást
● sok szerencsét, egészséget, eredményekben gazdag új évet
● az ünnepi időszak alatt jó pihenést, pld. családi körben
● legyünk kedvesek, és csak jót cselekedjünk

Amennyiben egy képeslap személyre szabott lesz a címzett többre fogja azt értékelni. Egy kis figyelmesség, amely nagy dolgokra képes. A több száz éves múltra visszetekintő cselekedeteink nem veszítenek az értékükből.

Varázslatos karácsonyi képeslapok

Merítsen ihletet kínálatunkból. Mit szólna a kellemes krém színekhez, kissé aranyporral meghintve és lézerrel fából kivágott csillaggal díszítve. Elegáns és érdekes is egyben.
karácsonyi képeslapok 723
Hasonlóan szép hatást kelt az arany és a kék szín kombinációja lézerrel kivágott fenyőfával az elején. Természetesen a képeslapon az Ön logója is szerepelhet.
karácsonyi képeslapok 706
Valami igazán gyönyörűt keres? Tekintse meg következő képeslapunkat. Fehér termografikus nyomtatással kialakított hópelyhek réz színű kristállyal a közepén.
karácsonyi képeslapok 607

Kreatív céges naptárak

Valami igazán eredetit, egyedit keres? Lepje meg partnereit céges naptárral. Praktikus segédeszköz melyek ábráit saját képekből alakíthatja ki. Választhat asztali vagy fali naptáraink közül.

Akció a karácsonyi képeslapokra!

Gondoljon időben a karácsonyi képeslapok megrendelésére. Azon tisztelt ügyfeleinket, akik 2015. 10. 15-ig leadják megrendeléseikets 10% kedvezménnyel jutalmazzuk.



Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.