Nyomtatási technológiák


Milyen nyomtatási eljárásal készüljön a karácsonyi képeslap?


Közeleg a karácsonyi időszak, melyet nemcsak az ajándékok hajkurászása jellemez, hanem az ismerősöknek küldendő képeslapok beszerzése is. De vajon hogyan készülnek ezek a képeslapok, milyen eljárással? Segítünk választani.

Szeretné éreztetni ügyfeleivel, hogy fontosak a cégük számára? Ennek egyik lehetősége, hogy az év végi ünnepek alkalmával karácsonyi képeslappal lepi meg őket. Persze nem mindegy hogy kinek milyen üdvözlőlapot küldünk. Segítünk Önnek eligazodni.


laserA precíz lézeres technológia

Igen közkedveltek napjainkban a lézeres kivágással készített karácsonyi képeslapok. Ennek az eljárásnak köszönhetően részleteiben tökéletesen kidolgozott és precíz termékeket kapunk végeredményül, melyre írni vagy nyomtatni is lehet bármit. Lehetőségeink nem korlátozódnak a meglévő motívumokra, az egyediséget a saját szöveg vagy logó biztosítja. A színválasztás is saját maga dönti el mindenki.




DombornyomásA dombornyomás mint kiemelés

Akinek tetszik a fény és árnyék játéka, nekik ajánljuk a dombornyomott képeslapokat. A nyomóforma és megfelelő nyomás hatására a papíron a nyomóformán lévő minta szerinti struktúra alakul ki amit domborúságnak is nevezhetünk. A fény törése az ilyen karácsonyi képeslapon érdekes effektus alakít ki.


 


Hőhatású nyomtatásArany termofóliás nyomtatás

Hogy igényesebb ügyfeleink elvárásainak is meg tudjunk felelni. Ennek az eljárásnak a során a 130 fokra hevített nyomóforma magas nyomáson préseli rá fóliából a grafikát a papírra, melyenk során igazi arany színű betűket kapunk végeredményül. Ezt a nyomtatási eljárást csak a termofóliás nyomtatással tudjuk megvalósítani.





DombornyomásExkluzív dombornyomás

Ez az eljárás a már említett dombornyomás és termofóliás nyomtatás kettőse.
A papíron megjelenik a nyomóforma szerinti struktúra és a termofóliás nyomtatás mintája. Az ilyen eljárással készített képeslapok az elegancia és a luxus kategóriáját képviselik.





A bőség zavarával küzd? Nem tud választani? Látogasson el oldalunkra www.karacsonyi-kepeslapok.hu és győződjön meg saját szemével az általunk kínált minőségről.

További információkat a karácsonyi képeslapok nyomtatásáról weboldalunkon találhat.

Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.