Karácsonyi köszöntők


Karácsonyi köszöntők

Ön is azok közé tartozik, akik karácsony közeledtével képeslapon küldi el jókívánságat ismerőseinek vagy a technológiának köszönhetően sms-ben esetleg elektronikus formában?

Legyen szó bármelyik lehetőségről ,ne feledkezzen el ismerőseiről barátaitól. Néha a legapróbb figyelmesség is nagy örörmet tud okozni.

Szeretnénk Önnek némi ihletet adni a hagyományos karácsonyi köszöntőkből:

Békesség most tinéktek, emberek.
Örvendezzél, derék világ,
Hangozzatok, jámbor legendák,
Zsolozsmák, bibliák, imák.
Kicsi gyertyák, lobogjatok föl,
Bóduljunk tömjénnek szagán!....
Szép dolog ez!.... Így kell csinálni
Minden karácsony-éjszakán.

Kívánd,hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig békés karácsonyt kívánok neked!

"Mielőtt lefekszel,tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom, egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben boldog ünnepet kíván!"

Erdő szélén ezüst fenyő, havassággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és boldog karácsonyt kívánok!

Bort, búzát, békességet, áldott ünnepet mindenkinek, aki szeret szeretni és szeretve lenni!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, boldog szép karácsonyt.

Még csak annyit, hogy nem is annyira a köszöntő tartalma a legfontosabb, hanem hogy szívből jövő legyen. Nincs más hátra, tollat a kézbe, némi keresgélés szövegek után az interneten...

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.