Karácsonyi képeslapok küldése


Karácsonyi képeslapok küldése: vajon még időben?


Nemsokára eljön az ideje annak amikor a postai dolgozóknak nagyon sok lesz a munkájuk. Töménytelen mennyiségű karácsonyi képeslap és csomag fog a kezeik közt keresztül menni.
Még mindig a pósta szolgáltatásit vesszük ezen a téren igénybe, de vajon tisztában vagyunk e azzal, hogy mikor is kell feladni?


Fontos dátumok

Aki az utolsó pillanatban adja fel a képeslapokat az számítson rá, hogy a címzett nem fogja időben megkapni. A pósta decemberben túlterhelt lesz. Amennyiben képeslapját egyszerűen szeretné elküldeni jó volna azt még december 19-ig feladni. Ebben az eseteben is 2, de néha 3 napot is igénybe vehet a kiszállítás. Ez azt jelenti, hogy a címzett december 21-22-én fogja a lapot megkapni. Érdemesebb a képeslapokat a délelőtti órákban feladni, hogy a pósta hamarabb kézbesíthesse azt.

Az utolsó pillanatban

Aki az utolsó pillanatra halasztja a képeslapok feladását annak javasolnánk az elsőbbségi feladást. Az ilyen esetben többnyire a címzett már másnap megkapja a képeslapot. Természetesen ennek némi többletköltsége is van és közbe is jöhet bármilyen előre nem látható esemény.

Külföldre küldött képeslapok

Lepje meg ismerőseit rokonait szép képeslappal. Válassza ki ízlése szerint a képeslap formáját, színét, betű típusát és mi időben elkészítjük azt Önnek. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Választhat kártyás karácsonyi képeslapot vagy exkluzív nyitható üdvözlőlapot. Termékeink a legmodernebb technikai eljárásokkal készülnek, gyöngyházfényű papírokat használva alapul, elegáns kiegészítőkkel, Swarowsky kristályokkal díszítve.
Kártya képeslapokTop újévi képeslapok















Hozzászólás hozzáadása
Név:
Hozzászólás címe:
Hozzászólás:

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2024 Pamas. Minden jog fenntartva.