Reklám termékek


Cégünk a karácsonyi képeslapok mellett reklámtárgyak készítésével is foglalkozik, hogy az ilyen jellegű elvárásoknak is eleget tudjunk tenni. Fényképes pólók, bögrék, fotókönyvek, plakátok...stb. Kitűnő ajándék szeretteinek, üzleti partnereinek vagy alkalmazottjainak bármilyen alkalomra.

Figyelmébe ajánlanánk a közkedvelt fényképes bögrét. Nyomtatható cégi logóval, szlogennel, fényképpe, de akár karácsonyi üdvözlet tolmácsolásának eszközéül is szolgálhat. Kínálatunkban megtalálható az ún. mágikus fekete bögre is, amely a beletöltött meleg folyadék hatására megváltoztatja a színét fehérre és előtűnik a nyomtatott motívum. Amint a bögre kihűlik, ismét fekete színre vált.


Kreatív ügyfeleinknek ajánljuk a fotókönvy elkészítését. A karácsonyi képeslap melett kitűnő ajándék is lehet. A kötészeti módot választva lehet fésűs, puhatáblás, keménytáblás, irkattűzött mindez különböző méretekben prémium papíron vagy fotóminőségben. Sokoldalú felhasználásának köszönhetően nagyon közkedvelt. Kiváló eszközéül szolgálhat a prezentációnak, termékbemutatóknak vagy akár ajándéknak üzleti partnerei részére.

Lepje meg üzleti partnereit, alkalmazottjait eredeti, egyedi ajándékkal. Válasszon reklámtárgyaink közül.Figyelmükbe ajánljuk a Fotóbögréket is, melyeket logóval és/vagy képekkel, fényképekkel
is meg lehet rendelni.
Megrendelését a reklám termékekre specializálódott oldalon teheti meg:
www.pamas-fotokonyv.hu/bogrek-on-line


Egyéb reklám termékekeink között pólókat is rendelhet logóval és/vagy egyedi képpel, fényképpel a www.pamas-fotokonyv.hu/polok-on-line oldalon.


Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezmény adható!

Vissza a Termékekhez


Copyright © 2008 - 2023 Pamas. Minden jog fenntartva.